ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet Pazaryeri yenileniyor

Cumhuriyet Pazaryeri yenileniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Pazaryeri yenileniyor

İlçedeki pazaryerlerini yenileyerek modern bir görünüme kavuşturan Karşıyaka Belediyesi, Cumhuriyet Pazaryeri’nde de bakım ve onarım çalışması başlattı. Binlerce kişinin faydalandığı pazaryerinin ızgaraları temizlenecek, çatısı, aydınlatma sistemi ve otoparkı yenilenecek.

Cumhuriyet Pazaryeri’ndeki bakım ve onarım çalışmaları ilk olarak çatıdan başladı. Çatı bölgesinin eskiyen ve kırılan yerleri yenilenmeye başlandı. Yağmur suyu kanalları onarılacak ve taşmalar engellenecek. Pazar yerinin aydınlatma sistemi de elden geçirilecek. Işıklandırmada yetersiz kalan bölgelere takviye yapılarak aydınlatma sistemi genişletilecek.

OTOPARK İHTİYACI KARŞILANIYOR

Cumhuriyet Pazaryeri zemini de elden geçirilecek. Ayrıca bodrum katındaki boş alanın da otopark olarak kullanımı için çalışma başlatıldı. Otoparkın hizmete açılmasıyla hem pazarcıların hem de çevrede oturan vatandaşların otopark ihtiyacı da karşılanmış olacak. Öte yandan; pazaryeri içindeki jeneratörün bulunduğu alan demir korkuluklar ile çevrelendi. Dış duvarların yağmur alan yerleri de kapatılarak esnaf için daha rahat çalışma ortamı yaratıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İlçe genelindeki pazaryerlerinin yenilenmesi ve daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarımız sürüyor. Bu kez Cumhuriyet Pazaryeri’nde bölge halkının talep ve önerileri doğrultusunda başlattığımız bakım ve onarım çalışmalarına hızla devam ediyoruz. En kısa sürede tamamlayarak, vatandaşlarımız için konforlu bir alışveriş ortamı yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır: ''Gelişmiş ülkelerde mahkeme ve yargıya daha az iş düşer''
Sonraki Haber Vali Toprak'tan ''İstiklal Marşı'' mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?