ANA SAYFA > SPOR > Cumhuriyet Bayramı'nı sahada kutladılar...

Cumhuriyet Bayramı'nı sahada kutladılar...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet Bayramı'nı sahada kutladılar...

Karşıyaka'nın dört amatör spor kulübünün 9-12 yaş futbol takımları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını sahada coşkuyla kutladı.

Bostanlıspor Kulübü tarafından düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Futbol Şenliği"nde buluşan Karşıyaka'nın amatör futbol kulüpleri Mavişehir 79 Yıldız, Tellibahçespor, Fikri Altayspor ve Bostanlıspor 9-12 yaş grubu futbolcuları önce organizasyonun düzenlendiği ve Türk Bayraklarıyla süslenen  Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni çim futbol sahasına ellerinde Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün  Fotoğrafı ve Türk Bayraklarıyla el ele çıktılar. 

İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okuyan küçük futbolcular daha sonra turnuva için birbirleriyle maç yaptılar. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tam bir şenlik havasında geçen bayram kutlaması anısına yapılan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Futbol Şenliği" sonunda katılan dört takım da şampiyon ilan edilerek her birine "Şampiyonluk Kupası" verildi.
Ailelerin büyük bir ilgiyle izlediği "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Futbol Şenliği"n bu yıldan itibaren geleneksel hale getirileceğini belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "öncelikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yarınların ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Her biri Atatürk ilkelerine bağlı olarak kendilerini yetiştiriyorlar. Turnuvaya katılan kulüplerimize ve onlara destek olan yönetimlerle ailelerine ve bize güç verenlerle birlikte bu organizasyonda büyük emeği geçen futbol takımlarımızın teknik direktörü Mustafa Oral ve futbol şube yöneticimiz Taner Çınar'a teşekkür ederiz" dedi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Afyon'u farklı geçti
Sonraki Haber Cumhuriyet Bayramı'nın 95. Yıl dönümü Karşıyaka'da coşku ile kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?