ANA SAYFA > GÜNDEM > Çöp tesisi için kritik süreç başlıyor...

Çöp tesisi için kritik süreç başlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çöp tesisi için kritik süreç başlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Yamanlar'a yapılması planlanan ve ÇED dosyası Valilik tarafından uygun bulunan çöp tesisi için kritik toplantı 23 Mart Pazartesi günü yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karşıyaka Yamanlar’da yapılması planlanan ve ÇED dosyası İzmir Valiliği tarafından uygun bulunan katı atık bertaraf tesisi ile ilgili kritik süreç başlıyor.
 
Eski Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu karşı karşıya getiren proje valilikte ön incelemeden geçerek kabul gördü.
 
Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi ÇED zirvesi 23 Mart Pazartesi günü Karşıyaka’daki İsmail Cem Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda saat 14.00’te yapılacağı açıklandı.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Caz seminerine yoğun ilgi...
Sonraki Haber Tancan Uysal: ''YÖK, adı gibi 'yok' hükmündedir''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?