ANA SAYFA > EĞİTİM > Cihat Kora Anadolu Lisesi’nde bahar şenliği coşkusu

Cihat Kora Anadolu Lisesi’nde bahar şenliği coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihat Kora Anadolu Lisesi’nde bahar şenliği coşkusu

Cihat Kora Anadolu Lisesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Geleneksel Kültür ve Spor Şenliklerinin 10.sunu gerçekleştirdi.

‘’Renkler’’ teması etrafında tam bir görsel şölene dönüşen şenlikte öğrenciler ve misafirler oldukça keyifli zaman geçirdi.

Öğrenciler açısından hem eğlenceli hem de eğitici geçen etkinliklerde yazarlar Gaye Boralıoğlu, Ahmet Büke ve Prof .Dr. Kadir Albayak öğrencilerle buluştu. İlimizdeki liselerin Müzik gruplarının konserleri, şiir dinletisi, tiyatro ve resim atölyeleri, futsal turnuvası ve folklör gösterilerinin yer aldığı şenlik renkli gösterilere sahne oldu.

Kapanış gününde TUBİTAK projelerinin sergilendiği şenliğe Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nalan Kumray Cin, Kora Ailesi, öğrenciler ve veliler katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sahilinde müzik şöleni
Sonraki Haber Köy-Koop İzmir Birliği'nden üretici kadınlara e-ticaret eğitimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?