ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka sahilinde müzik şöleni

Karşıyaka sahilinde müzik şöleni

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka sahilinde müzik şöleni

Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA) ve Kerem Görsev Trio, dün akşam Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda muhteşem bir konser verdi.

KODA’nın, Türkiye’nin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrabasta Volkan Hürsever ve davulda Ferit Odman’dan oluşan trioya eşlik ettiği müzik şöleni, sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Alanı dolduran her yaştan yüzlerce Karşıyakalı, Kerem Görsev Trio ve KODA’nın uyumunu hayranlıkla izledi. Sanatçıların seslendirdiği eserlere büyük coşkuyla eşlik eden vatandaşlar, hem unutulmaz bir akşam yaşatan sanatçılara hem de organizasyonu düzenleyen Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür etti. Belediye, yaz aylarında gerçekleştireceği etkinliklerle Karşıyakalıları kültür ve sanatla buluşturmaya devam edecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Nasır duyurdu: Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşümünde engel kalmadı
Sonraki Haber Cihat Kora Anadolu Lisesi’nde bahar şenliği coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?