ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiğli’de Online Halk Toplantısı

Çiğli’de Online Halk Toplantısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli’de Online Halk Toplantısı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, pandemi döneminde sokağa çıkma yasağı ilan edilen günleri mahalle sakinleriyle online toplantılar yaparak değerlendiriyor.

Geride bıraktığımız yıl makamını sokağa taşıyarak Çiğli sakinleriyle değerlendirme toplantıları yapan Başkan Gümrükçü, Covid-19 salgını nedeniyle makamını online olarak mahallelere taşıma kararı aldı. 
Covid-19 salgınına karşı daha önce sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarıyla online toplantılar düzenleyerek sürece yönelik fikir alışverişinde bulunan Başkan Gümrükçü, bu kez de Sasalı Mahallesi sakinleriyle online toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Sasalı Mahalle Muhtarı Ahmet İzci, site yöneticileri, esnaflar, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Görüşmeye, Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde hayata geçirdikleri hizmet ve uygulamalar hakkında bilgi vererek başlayan Başkan Gümrükçü, mahalle sakinlerinin talep ve önerileriyle ilgili de bol bol not aldı. Çiğli Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten mahalle sakinleri, böyle yoğun bir dönemde vakit ayırıp fikirlerini ve düşüncelerini dinlediği için Başkan Utku Gümrükçü'ye teşekkürlerini ilettiler.

Gümrükçü: “Sasalı’yı dünya çapında turizm merkezi yapmak için çalışacağız"

Sasalı'da tadilatı devam eden belediye hizmet binasının faaliyete girmesiyle birlikte ihtiyaçların daha hızlı çözüme kavuşturulacağının altını çizen Başkan Gümrükçü, "Hizmet binamızın açılmasıyla Sasalı'ya yönelik hizmetlerin koordinasyonu konusunda önemli bir adım atmış olacağız. Ayrıca Gediz Deltasının UNESCO doğa mirası olarak kabul edilmesiyle ilgili olarak İBB ile birlikte önemli bir yol almış durumdayız. Başkanımız Tunç Soyer ve İBB’nin çalışmaları, Çiğli Belediyesinin gücüyle Sasalı dünya çapında turizm merkezi olacak. Doğal güzellikleriyle öne çıkacak. Bu hizmetlerimizin yanı sıra ziraat, tarım ve çevre konularında uzman akademisyenler ile yürüttüğümüz çalışmalar doğrultusunda Sasalı ve Kaklıç mahallelerimizdeki çiftçilerimize desteğimizi artıracağız. Balıkçılık yapan vatandaşlarımıza da destek olmak amacıyla çalışmalarımız sürüyor. Bu doğrultuda Balıkçı Kooperatifi temsilcileriyle de online toplantıda bir araya gelmeyi planlıyoruz. Yakın zamanda tarım, hayvancılık ve turizm konusunda önemli atılımlar yaparak Sasalı ve Kaklıç mahallelerimizin bulunduğu bölgeyi kalkındıracağız" dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da 2 gün elektrik kesilecek
Sonraki Haber 1912 Karşıyaka Derneği de açıklama yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?