ANA SAYFA > SPOR > 1912 Karşıyaka Derneği de açıklama yaptı

1912 Karşıyaka Derneği de açıklama yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1912 Karşıyaka Derneği de açıklama yaptı

Karşıyaka Çarşı Grubundan sonra bu kez de 1912 Karşıyaka Derneği açıklama yaptı. Başkan ‎Cem Karagözlü‎ - 1912 Karşıyaka Derneği Facebook Grubu'ndan yapılan açıklama şöyle:

"1912 Karşıyaka Derneği’nden açıklama
1912 yılında kurulan Karşıyaka Spor Kulübümüz geçmişinden gelen kökleri ile dimdik ayakta olup Karşıyaka’mıza, İzmir’e, ülke ve dünya sporuna hizmet etmeyi yılmadan sürdürmektedir. Bugüne kadar yetiştirdiği sporcuları, başarıları ve en önemlisi Türkiye’mize ve hatta sınırların ötesine mâl olan renk aşkı ile semt aşkı dillere destandır.
Karşıyaka Spor Kulübü ve Karşıyaka semti hiçbir süreçte birbirinden ayrılmamış ve ayrılmayacaktır. Bugün Karşıyaka’mızın başında kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay büyük bir özveri ile Karşıyaka’ya, Karşıyaka Spor Kulübüne ve bizlere hizmet etmeğe çalışırken, diğer taraftan KSK Başkanımız Sayın Turgay Büyükkarcı da ateşten gömleği giymiş yönetimiyle beraber maddi ve manevi büyük bir fedakârlıkla ve özveriyle çalışmaktadır. Takımlarımız da ligler ara verilene kadar mücadelelerini üst sıralarda birlik ve ahenk içinde sürdürmekteydi. Öncelikle her iki başkanımıza hem 1912 Karşıyaka Derneğimiz hem de tüm Karşıyakalılar adına içtenlikle teşekkür ederiz.
Bugün yaşanan ekonomik zorluklar, CoVID-19 pandemisi ve belirsizlik içerisinde yaşanan zorluklar hepimizin süregelen yaşamını derinden etkilemektedir. Bu etkiler kurumlar için de geçerlidir. Ancak bunları aşmak elbirliği ile mümkündür.
Son günlerde basında KSK ve Karşıyaka Belediye Başkanımızın serzenişlerini okuduk, izledik. Üzülmemek elde değil, bundan kulübümüzün en çok zarar göreceği düşüncesindeyiz. Ancak tüm bu zorlukları yine elbirliği ile aşacağımız unutulmamalıdır. En güzel çözümün karşılıklı konuşarak diyalogdan geçtiğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Her zaman dediğimiz gibi her iki başkanımızın da Karşıyaka sevgisi ve fedakârlığı hepimizin malumudur. 1912 Karşıyaka Derneği olarak sorunların karşılıklı oturularak çözümlenmesi tek dileğimizdir. Bu nedenle başta Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Dr. Cemil Tugay ve KSK Başkanımız Sayın Turgay Büyükkarcı’yı her zaman oldukları gibi bir arada ve el ele görmek, devraldıkları bayrakla Karşıyaka’mızı ve Kaf Sin Kaf’ımızı ileriye taşımalarını rica ediyoruz. Her şey olabilir ama aslolan ve tek gerçek KARŞIYAKA ve KSK’dir.
1912 Karşıyaka Derneği olarak dün olduğu gibi, bugün ve yarın da gerek KSK’nin gerekse Karşıyaka’nın yanındadır. Üzerine düşen her göreve ve özveriye hazırdır.
KSK ve Karşıyaka kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
1912 Karşıyaka Derneği Yönetim Kurulu"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de Online Halk Toplantısı
Sonraki Haber Başkan Utku Gümrükçü’den üst yapı çalışmalarına yerinde inceleme

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?