ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da 2 gün elektrik kesilecek

Karşıyaka’da 2 gün elektrik kesilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da 2 gün elektrik kesilecek

Türkiye Elektrik İletim AŞ’den (TEİAŞ) yapılan açıklamaya göre Mavişehir Mahallesi'nde 2 gün belli saatlerde elektrik kesintisi yapılacak.

Yapılan açıklamaya göre, 20 Mayıs Salı günü saat 02.00’de TEİAŞ trafo bakım çalışmaları nedeniyle Mavişehir Mahallesinin bir bölümünde, 21 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat 02.00’de yine bakım nedeniyle –Mavişehir Mahallesinin bir bölümünde elektrik kesintisi olacak. Kesintinin kısa süreli olacağı da açıklandı. 

TEİAŞ'ın açıklaması şöyle:  "Yapılacak kesinti, Ebso Transformatör Merkezimizde 20/05/2020 tarihinde 02:00-02:05 saatleri arasında ve 21/05/2020 tarihinde 02:00-02:05 saatleri arasında gerçekleştirilecek sadece 5 dakika süreli yük aktarımı esnasında oluşacak bir kesinti olup bu kesintiden Mavişehir mahallesinin bir bölümü etkilenecektir. Kesinti ile alakalı 13/05/2020 tarihinde dağıtım şirketine gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir’in dayanışma kampanyası sürüyor
Sonraki Haber Çiğli’de Online Halk Toplantısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?