ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Cumhurbaşkanımızın Kaf Sin Kaf’a çok selamı var…

Çiftçioğlu: Cumhurbaşkanımızın Kaf Sin Kaf’a çok selamı var…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Cumhurbaşkanımızın Kaf Sin Kaf’a çok selamı var…

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikteydi.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Sayın Bakanımız ve Sayın İzmir Milletvekillerimiz İle Beraber Karşıyaka’mızın Selamlarını İlettik . Sayın Cumhurbaşkanımızın KafSinKaf’a Çok Selamları Var. Sayın Cumhurbaşkanımıza Sonsuz Şükranlarımızı Sunarız.”
Cumhurbaşkanlığı ziyaretinin yanı sıra, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve beraberindeki Karşıyaka İlçe Yönetim Kurulu Ankara'da bir dizi ziyaretlerde de bulundu. Heyet, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ak Parti Genel Merkezi nezdindeki ziyaretlerimiz çerçevesinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı.Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, geçmiş dönem Başbakan ve TBM Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Giresun Milletvekili ve Meclis İdari Amiri Cemal Öztürk, İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Mahmut Atilla Kaya, İzmir Milletvekilleri Necip Nasır, Yaşar Kırkpınar, Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle ve Alpay Özalan ile görüşüp, çalışmalarıyla ilgili bilgi sundular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay, futbolcularla Kaf Kaf çekti...
Sonraki Haber Halk Eğitim Müdürü Korkmaz, İzmir İşkur müdürünü ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?