ANA SAYFA > SPOR > Başkan Tugay, futbolcularla Kaf Kaf çekti...

Başkan Tugay, futbolcularla Kaf Kaf çekti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay, futbolcularla Kaf Kaf çekti...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bugün Karşıyaka Spor Kulübü’nün Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesisleri’nde A Futbol takımını ziyaret etti.

Karşıyaka Spor Kulübü eski başkanlarından, Divan Başkanı ve Karşıyaka Belediye Meclisi üyesi  Fatih Diniz, Karşıyaka Belediye Meclisi Üyesi Mithat Salepcioğlu, Karşıyaka Spor Kulübü Genel Sekreteri Av. Mehmet Yaya, Karşıyaka Taraftar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, Karşıyaka Çarşı Grubu Liderlerinden Taner Ütüklerli ve beraberindeki heyetle Karşıyaka Spor Kulübü Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesislerine gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, burada A takım teknik direktörü Soner Tolungüç, sportif direktör Atilla Güneş ve futbolcularla bir araya geldi. Beraberinde getirdiği baklavayı futbolculara ikram eden başkan Tugay futbolcularla poz verdi ve Kaf Kaf çekti…
Tugay’ın ziyaretini KSK sosyal medyadan “Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay kulübümüzü ziyaret etti. Futbolcularımızla bir araya gelerek moral mesajı veren Tugay, takımımıza baklava ikramında bulundu” diye duyurdu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova'da Atatürk ve Sanat Sergisi
Sonraki Haber Çiftçioğlu: Cumhurbaşkanımızın Kaf Sin Kaf’a çok selamı var…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?