ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Uçar: Nevruz hepimizin

CHP'li Uçar: Nevruz hepimizin

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Uçar: Nevruz hepimizin

CHP 2. Bölge milletvekili aday adayı Eski Seyrek Belediye Başkanı Nurgül Uçar, Çiğli’de katıldığı bir etkinlikte konuştu. Uçar, Nevruz’un birlikteliğin sembolü olduğuna dikkat çekti, Down Sendromu Farkındalık Günü’nü de unutmadı.

Seçim çalışmaları kapsamında bölgede gidilmedik yer, çalmadık kapı bırakmayan CHP 2. Bölge milletvekili aday adayı Eski Seyrek Belediye Başkanı Nurgül Uçar, Çiğli’de katıldığı bir etkinlikte konuştu. Nevruz’un ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çeken Uçar, “Nevruz, hepimizin” dedi. Ülke olarak önemli ve hassas bir dönemden geçtiğimize dikkat çeken Uçar, barış, birlik ve beraberlik mesajları vererek sözlerine şu şekilde devam etti: “Nevruz, yenigün, yeniden doğuş.. Yani üretim.. Barışın, dostluğun, kardeşliğin ve üretimin, en önemlisi ihtiyacımız olan birlik ve beraberiliğin simgesi olan Nevruz; hepimizin. Türkiye’de yeni dönemin 2015 Nevruz’u ile beraber daha candan, daha hoşgörülü ve daha adaletli olmasını diliyorum. Nevruz, birlikteliğin sembolüdür. Bu ülke hepimizin, bu gün hepimizin.”

GERÇEK DOSTLAR KROMOZOM SAYMAZ

Konuşmasında bugünün aynı zamanda Down Sendromu Farkındalık Günü olduğuna da dikkat çeken Uçar,  “Bugün aynı zamanda Down Sendromu Farkındalık Günü. Genetik düzensizlikten dolayı 21′inci kromozom çiftinde fazladan bir kromozom bulunması durumu yani Down Sendromu, dünyada yaklaşık 6 milyon, Türkiye’de ise yaklaşık 100 bin kişide görülüyor. Yılda 2 bin Down Sendromlu birey ise aramıza katılıyor. Down Sendromu hastalık değil, genetik farklılıktır. Biz de farkında olalım. Gerçek dostlar kromozom saymaz” dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Caz müziği üzerine samimi bir yorum
Sonraki Haber Engelli adaydan engelsiz park

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?