ANA SAYFA > İZMİR > CHP'de kadın zirvesi 29 Temmuz'da

CHP'de kadın zirvesi 29 Temmuz'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'de kadın zirvesi 29 Temmuz'da

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kadın kolları Danışma kurulu düzenleme kararı aldı.

CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanı Nurhan Yanya, 29 Temmuz  Çarşamba günü yapılacak danışma kuruluna tüm ilçe kadın kolları başkanlarının ve Genel Merkez temsilcilerinin katılacağını söyledi.

CHP İzmir kadın kolları tarafından danışma kurulu düzenlenecek. Genel seçim sürecinde yapılan çalışmalardan, gelecek dönemde hayata geçirilmesi planlanan projelere kadar bir çok gündem maddesinin masaya yatırılacağı ve örgüte danışılacağı, Danışma kuruluna partinin çeşitli kademelerinde görev yapan kadın üyeler katılacak.

Bağnazlık Karşısındaki En Büyük Güçüz

Danışma kurullarının hem bir değerlendirme, hem de gelecek dönem çalışmaları için fikir alışverişinde bulunulduğu toplantılar olduğunu vurgulayan, CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanı Nurhan Yanya  "Partiye en fazla emek harcayan kadınlarımızla, partimize yakışan bir toplantı yapacağız" dedi. Yanya şunları söyledi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partide, Atatürkçü ve cumhuriyetçi kadınlar olarak, savunduğumuz tüm değerler için  gece gündüz emek harcıyoruz. Biz  kadınların, vatan ve millet sevdasıyla, Cumhuriyeti koruma ve sahip çıkma yolundaki kararlığı, ülkeyi bağnaz, ilkel ve çağdışı yollarla yönetmeye çalışanlar karşısındaki en büyük güçtür.  CHP'li kadınlar olarak hepimiz  ülkemizin çağdaş,modern, barış içinde bir ülke olması ve Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için çabalıyoruz. Bizler kadının ikinci plana atıldığı, hor görüldüğü, şiddete maruz kaldığı, kız çocuklarının küçük yaşta evlendirildiği bir düzene karşı duruyoruz. Tüm bunlar içinde CHP çatısı altında mücadele veriyoruz. Bizim mücadelemiz sadece seçim dönemleriyle sınırlı değildir. Bu mücadelemiz  aydınlık günler gelinceye, milletimiz huzura ve refaha kavuşuncaya, kadınlar hak ettiklerini alıncaya kadar sürecektir.

Kadının Emeği Yadsınamaz

Yürüttükleri tüm çalışmaların ve verdikleri mücadelelerin İzmir'de uyumlu bir şekilde sürmesinin, örgütteki kadın uyumundan kaynaklandığını ifaden  Yanya, sözlerini şöyle sürdürdü.

Çok yoğun bir seçim dönemi geçirdik. 30 ilçemizde de tüm kadın kollarımızla alandaydık. Sokakta, tarlada,Alışveriş merkezlerinde, kısacası her yerdeydik. İzmir'de CHP 28 ilçede birinci parti çıktıysa bunda kadınların katkısı ve emeği yadsınamaz. Bu yoğun çalışma temposu sonrasında İzmir'de bulunan tüm kadın örgütlerimizle bir araya gelerek genel bir değerlendirme yapmaya karar verdik. Bu bağlamda 29 Temmuz Çarşamba günü Kaya Prestige otelde, 30 İlçe kadın kollarımızın da katılacağı, CHP İzmir İl Kadın Kolları Danışma Kurulunu yapmaya karar verdik. Bu toplantıda çalışmalarımızla ilgili hem genel bir değerlendirme yapılacak hem de gelecek döneme ilişkin görüşler dillendirilecektir. Danışma kurullarımız tüm katılımcılarımızın söz alabildiği, fikrini ve eleştirisini söyleyebildiği örgüt toplantılarımızdır ve son derece faydalı sonuçları olacaktır. Biz bu toplantıdan İzmir'in CHP'li kadınları olarak, zaten gösterdiğimiz birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, yeni dönem için moral ve güç toplayarak çıkacağız, buna hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Kimler Katılacak

29 Temmuz'da yapılacak CHP Kadın Kolları Danışma Kuruluna, Kadın kolları il yönetimi, ilçe başkanları ve  ilçe yönetimleri, Kadın Kolları MYK ve Parti meclisi üyeleri, CHP İzmir'in kadın milletvekilleri, kadın belediye başkanları,  kadın belediye meclis üyeleri,partinin İzmir'deki kadın kurultay delegeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının partili başkan ve temsilcilerinin katılacağı bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili vekilden koalisyon açıklaması
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi’nden yeni bir işbirliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?