ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP İzmir'de görev paylaşımı yapıldı

CHP İzmir'de görev paylaşımı yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir'de görev paylaşımı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığında, Milletvekilliği Aday adaylığı için yaşanan istifaların ardından İl Başkanlığı koltuğuna Bedri Serter otururken, boşalan üyeliklerde yedek yönetim kurulu üyeleriyle doldurulmuştu. Merakla beklenen il başkan yardımcılıkları görevlendirmeleri de, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı görevine Bedri Serter’in atanmasının ardından, gözler İl Yönetim Kurulunda yapılacak olan görevlendirmelere çevrilmişti. İl Yönetim Kurulu toplantısında, İl Sekreterliği, Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcılığı, Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve İl Eğitim Sekreterliği’nin yan sıra,  İl Başkan Yardımcılıkları görevlerine kimlerin getirileceği de belli oldu. 

İL SEKRETERİ OSMAN PERİ

Yönetim toplantısı sonrasında, Bedri Serter başkanlığındaki CHP İzmir Yönetim Kurulunun yeni İl Sekreteri Osman Peri olurken, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Karabay, Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Duygu Afacan oldu. İl Eğitim Sekreterliği görevini ise Abdullah Aydemir’in sürdürmesine karar verildi. Yönetimdeki diğer İl Başkan Yardımcılığı görevlendirmeleriyse şöyle gerçekleşti.

İŞTE CHP’NİN YENİ BAŞKAN YARDIMCILARI

Savaş Akıncı- Örgüt ve Örgüt Yönetimleri, Bahattin Özdemir- Seçim ve Hukuk İşleri, Niyazi Aslan- Yerel Yönetimleri, Şirin Akgül- Meslek Kuruluşları ve Sendikalar, Kemal Kaygül İnsan Hakları, Orhan Karaoğlu-AR-GE ve BYKP, Berk Ulusal-Basın Medya ve Halkla İlişkiler, Banu Özdemir-Ekonomi  Politikaları, Nahide Atalay-Sosyal Politikalar, Züleyha Bingöl-Doğa Hakları.

Görevlendirmelerde İl Sekreterliği, Eğitim Sekreterliği, Mali İşler ve Bilişimden sorumlu il başkan yardımcılıkları için tüzük gereği oylama yapılırken, diğer görevlendirmeler ise İl Başkanı Bedri Serter tarafından gerçekleştirildi.  Yapılan oylamalardan oy birliği çıktığı da belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka AG, Balıkesir deplasmanında
Sonraki Haber Dondurucu soğuklar zam olarak yağdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?