ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir, Zübeyde Ana'nın kabrini ziyaret etti

CHP İzmir, Zübeyde Ana'nın kabrini ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir, Zübeyde Ana'nın kabrini ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 78. yıldönümünde hem Konak Cumhuriyet Meydanı'nda, hem de Karşıyaka'da düzenlenen anma törenlerine katılarak bir ilke imza attı. CHP İzmir İl Yönetimi Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanımın Anıt Mezarı'nda da bir tören düzenledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyet intikal edişinin 78'inci yıldönümünde  CHP İzmir'de farklı törenlerle anıldı. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı ilk kez kutlamaların merkezi olan İzmir Cumhuriyet Meydanı'nın dışında, Karşıyaka'da düzenlenen anma törenlerine de katıldı.

CHP İZMİR ATA'NIN ANNESİNİ DE UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, 10 Kasım törenlerine Cumhuriyet Meydanı'nda katılırken, CHP İzmir İl Yönetim kurulu da, Karşıyaka Hükümet Konağı önünde yapılan anma töreninde çelenk sunumu gerçekleştirdi.  İl Başkanı Güven ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra  Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı anıt mezarında ziyaret ederek, mezara karanfil bıraktılar.

Zübeyde Hanımın mezarını ziyaret sonrası ,10 Kasım törenlerine ilişkin açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven " Yeryüzünde hiçbir lidere nasip olmamış bir sevgi ve bağlılıkla  yine Ata'mızın ve annesinin huzurundayız" dedi. Güven şunları söyledi.

BU SEVGİ VAR OLDUKÇA CUMHURİYET YÜKSELECEKTİR

Bu yıl aldığımız kararla, saat 09.05'te hem Konak Cumhuriyet Meydanında, hemde Karşıyaka'daki anma törenlerinde Ata'mızın huzurundaydık. İl  yönetimi olarak bu uygulamamızı daha da genişleterek, önümüzdeki yıllarda  10 Kasım törenlerindeki gururu, hüznü ve özlemi farklı ilçelerde vatandaşlarımızla paylaşmaya çalışacağız. Hiçbir söz Ata'mıza olan özlemimizi ve sevgimizi anlatmaya yetmez. Ona olan bağlılığımız, bizler emanet ettiği cumhuriyet için ona olan minnetimiz ve saygımı sonsuz. Son dönemlerde yaşanan olaylarla onun yolundan sapanların başlarına neler geldiğini gördük. Bedenen aramızda olmaması bizim için hiçbir şey değiştirmiyor. Yaşadığımız her olayda, sıkıntıya düşülen her durumda onun ilkeleri ve ışığı, onun bizimle olduğu anlamamız için yeterli. Saat 09.05'te tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de hayatın nasıl durduğunu, onu hiç görmemiş insanlarımızın, çocuklarımızın onun özlemiyle gözyaşlarına hakim olamadığını, bir kez daha gördük.  Yeryüzünde hiçbir lidere nasip olmamış bir sevgi ve bağlılıkla yine Ata'mızın ve annesinin huzurundayız. Bu sevgi  ve bağlılık var oldukça bu cumhuriyet yaşayacak ve yükselecektir.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, "10 Kasım'da Ata'mızın annesi Zübeyde hanımını da ziyaret ederek, ona dünyaya getirdiği eşsiz lider ve büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk için  saygımızı sunduk . Zübeyde annemizi de bir kez daha minnetle andık" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ülkemizin ve dünyanın, efsane Lideri'ni andığımız gün!..
Sonraki Haber KSK'de yönetim krizi aşma çabasında...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?