ANA SAYFA > SPOR > KSK'de yönetim krizi aşma çabasında...

KSK'de yönetim krizi aşma çabasında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de yönetim krizi aşma çabasında...

Karşıyaka’da futbolculara ödenmeyen 60 bin TL tutarındaki prim alacakları ve gençlerin peşinatları yüzünden geçen hafta antrenman boykotu ile başlayıp 5 oyuncunun kadro dışı kalması ile devam eden, ardından teknik heyette yaşanan krizle sarsılan Karşıyaka’da yönetim jrizi aşmak için para arıyor…

Kırklarelispor  galibiyetinden bu yana prim alamayan futbolcuların alacakları Tokatspor galibiyetiyle 5'er bin TL'ye çıktı. Teknik Direktör Soner Tolungüç ve yardımcıları da sezon hazırlıklarının başladığı temmuz ayından bu yana 4 aydır maaş alamadı. Son üç aylık alacakları için verilen ödeme sözünün tutulmasını bekleyen kulüp personelinin toplam maaş alacağı ise 8 aya çıktı.
Bunlar yetmiyormuş gibi, futbolcular ile Teknik Direktör Soner Tolungüç arasındaki kırgınlık, maç sırasında ve sonrasında iyice su yüzüne çıktı. Attıkları gollerden sonra ve maç bitiminde Tolungüç'e gitmek yerine tribündeki kadro dışı kalan arkadaşlarının yanına çıkan oyuncular sevinçlerini onlarla paylaştı.

Tolungüç'e büyük destek veren taraftarlar ise bu tabloya tepki gösterip tecrübeli teknik adamı da tribündeki kutlamaya dahil ettirerek buzları eritmeye çalıştı.
Pazar günü deplasmanda oynanacak Niğdespor maçının hazırlıklarına başlayan Karşıyaka'da yönetim, takıma moral aşılamak ve futbolcuların antrenman boykotunda ilk gün yanlarında olup ardından destek vermemekle suçladığı Tolungüç'le aralarını düzeltmek için para bulma telaşına girdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir, Zübeyde Ana'nın kabrini ziyaret etti
Sonraki Haber Markovic: Genç oyuncuların oynayıp oynamamaları kendi ellerinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?