ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir çalıştaya kilitlendi

CHP İzmir çalıştaya kilitlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir çalıştaya kilitlendi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı 7 Haziran’da yapılacak Genel seçimler için, Milletvekili adayları ve seçim çalışmalarının koordinasyonu için “Çalıştay” düzenleyecek. Seferihisar’da gerçekleşecek çalıştaya , CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’de katılacak.

Milletvekili aday listelerinin kesinleşmesinin ardından süregelen seçim çalışmalarını daha da hızlandıran ve Milletvekili adaylarıyla birlikte sahaya çıkmaya hazırlanan CHP İzmir’de gündem ,14 Nisan Salı günü yapılacak Çalıştay.

Genel seçim öncesi yapılacak çalıştayla, Milletvekili adaylarına CHP’li belediyelerin yaptıkları çalışmalar ve örgütlerin seçim planlaması hakkında bilgilendirme yapılması amaçlandığı söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, şunları ifade etti. "Yapacağımız çalıştayı çok önemsiyoruz. Bu organizasyona Milletvekili adaylarımızın yanı sıra, İlçe örgüt başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve İl Yönetim kurulu üyelerimiz katılacaklar. Örgüt yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl’de çalıştayı sonuna kadar takip etmek üzere İzmir’e gelecek. Seferihisar Euphoria otelde yapacağımız çalıştayla,  Adaylarımızla yola çıkarken, Belediye ve İlçe Başkanlıklarımızın yaptığı çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapalım, bir yandan da, ortak bir düşünce ve söylem birliği oluşturalım istedik. Burada oluşacak sinerji ile başlatacağımız alan çalışmalarına daha hazırlıklı hale geleceğiz. Büyükşehir belediye başkanımız ve tüm ilçe belediye başkanlarımız yapılan hizmetler ve planlanan projeler, İlçe örgüt başkanlarımızda yapılacak saha çalışmaları, genel seçmen bilgilerini paylaşacaklar.

Organizasyonumuzun sabah yapılacak olan açılış bölümü basına açık olarak gerçekleşecek ve daha sonraki bölüm basına kapalı olarak akşam saat 19.00’a kadar, 1. ve 2. Bölge olarak ayrı iki salonda devam edecek.  Zaten süregelen seçim çalışmalarımız bu çalıştayla daha da hızlanacak ve artık adaylarımızla birlikte sahaya ineceğiz. Çalıştay sonrası basına ve kamuoyuna genel bir değerlendirmede yapacağım. Çalışyatın   iktidara yürüyen partimize ve İzmir’e hayırlı olmasını  dilerim."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Urla Birgi’de Taş Ocağı’na karşı eylem
Sonraki Haber KSK'li yelkenci Barbaros ikinci oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?