ANA SAYFA > GÜNDEM > Çeşme'de denizde kaybolan genç aranıyor

Çeşme'de denizde kaybolan genç aranıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme'de denizde kaybolan genç aranıyor

İzmir'in Çeşme ilçesinde pazar günü, arkadaşlarıyla balık tutmaya çıktığı şişme botun akıntıda sürüklenmesi üzerine kıyıya ulaşıp yardım çağırmak amacıyla denize atlayan gençten 4 gündür haber alınamıyor Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri denizde arama çalışmaları sürüyor.

Çeşme'de pazar günü arkadaşlarıyla balık tutmaya çıktığı şişme botun akıntıya kapılması üzerine, kıyıya ulaşıp yardım çağırmak için denizde atlayan ve 4 gündür haber alınamayan 20 yaşındaki Orhan Bingöl'ü arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşları Soner Ünlü (32) ve Murat Öner (28) ile pazar günü Gerence Körfezi'nde şişme botla deniz açılan Orhan Bingöl, botun akıntıya kapılıp sürüklenmesi üzerine, "yüzerek kıyıya ulaşıp yardım çağırmak" için bottan denize atladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince Karaburun ilçesi Eğriliman önlerinde fark edilerek kurtarılan iki kişi, arkadaşları Orhan Bingöl'ün kıyıya ulaşmak için denize atladığını ve kendinden haber alamadıklarını söyledi.  

Yapılan araştırmada Orhan Bingöl'ün kıyıya ulaştığına dair bir ize rastlanamayınca, Sahil Güvenlik botları ve dalış timi tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Sualtı Dalış Grubu'nun da katıldığı arama çalışmalarına, pazar gününden bu yana hava şartlarının elverdiği sürelerde devam edildiği, şu ana kadar bir ize rastlanılmadığı bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rotary Hizmetleri toplumla buluştu
Sonraki Haber Doğu Perinçek'ten Kılıçdaroğlu'na sert sözler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?