ANA SAYFA > İZMİR > Çandarlı plajları artık daha temiz

Çandarlı plajları artık daha temiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çandarlı plajları artık daha temiz

Dikili Belediyesi, içerisinde mavi bayraklı gözde plajlarında yer aldığı Çandarlı sahil şeridinde kumsal düzenleme ve temizlik çalışması başlattı.

Dikili Belediyesi Çandarlı Şubesi Ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda Çandarlı sahilleri, özel araçlarla cam parçası, sigara izmariti, ağaç kırıkları, içecek şişesi kapakları, deniz kabukları ve taş parçası gibi tatilcilere sıkıntı yaşatabilecek nesnelerden temizlendi.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un talimatıyla başlatılan kumsal düzenleme ve temizlik çalışmasının yaz sezonu boyuncada periyodik olarak devam edeceğini belirten Dikili Belediyesi Çandarlı Şubesi Zabıta Amiri Ali Turgut, “Ekiplerimizin Çandarlı sahil şeridindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. İlk olarak kumsallar özel araçlar ile taranarak içindeki çöplerden arındırılıyor. Ardından da gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarıyla göz kamaştıran hale bürünüyorlar. Yaz sezonu boyunca yaptığımız bu kumsal düzenleme ve temizlik çalışmasını periyodik olarak gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki, 2015 yaz sezonunda da Çandarlı bölgesi yine temiz, güvenli ve sağlıklı tatilin adresi olacaktır' dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ulema: Romanlara ayrımcılık AK Parti ile son buldu
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?