ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral'dan futbolculara destek

Büyükoral'dan futbolculara destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral'dan futbolculara destek

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, ligde zor günler geçiren futbol takımıyla kamp yaptıkları otelde buluştu.

Takımı kamp yaptıkları Mövenpick Hotel'de ziyaret eden Cihan Büyükoral, futbolculardan sadece işlerine odaklanmalarını isteyerek, "Olağanüstü genel kurula kadar mevcut yönetim ve bizler, üzerimize düşen görevleri yapmayı sürdüreceğiz. Siz merak etmeyin, kongreden sonra Karşıyaka güçlü bir yönetimle yoluna devam edecek" dedi.

Takım kaptanı Mehmet Eren Boyraz'a çiçek veren Büyükoral,teknik direktör Kemal Özdeş'e de başarılar diledi. Cihan Büyükoral'ın önümüzdeki süreçte kulübün en önemli destekçisi Yaşar Holding'le ve sezon başından beri futbol şubesine destek veren iş adamı Erdal Acar'la da bir görüşme yapacağı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekim geçidi 14 sergisi İzmir'de açıldı
Sonraki Haber İzmir limanında önce tarama sonra satış

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?