ANA SAYFA > OKUYUCU MEKTUBU > Bunlara kim mani olacak?

Bunlara kim mani olacak?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bunlara kim mani olacak?

Birisi Bostanlı’nın en büyük süpermarketinin önündeki otobüs durağında, diğeri de tam karşısındaki yolun yaya ve engelliler geçitlinin tam üstünde…

Elbette korona virüs nedeniyle esnaf kan ağlıyor, işsiz kalan insanlar zaman zaman evlerine ekmek bile götüremiyor. Bunlar doğru. Kabul edilir. Ancak Karşıyaka’nın en işlek yerlerinde, özellikle de Bostanlı’nın tam göbeğinde kamyonetlerin yasak alanlarda satış yapmasına ne demeli?.. Son bir ay hemen hemen her gün aynı manzarayı görüyoruz. Sonunda fotoğraf çekerek gazetelere yollama kararı aldım. Belki biri çıkar da önler diye. Migros’a alışverişe geldiğimizde beş dakika içinde ceza yazan, aracımızı çeken trafik polisi ve çekiciler nerede?.. Nerede bisikletli trafik polisleri. Nerede zabıta?..
Arabası çekilenlerin günahı yasal olmayan, ruhsatsız meyve sebze satmamak mı? Yoksa hassas davranıp kurallara uymak mı? Devlete vergisini vermek, dükkan açmak mı? Birisi ışıkların altında yaya geçidinde, üstelik de engellilerin rampasında. Diğeri de yasak olan otobüs durağının hemen yanı başında… Benden uyarması… Vatandaş olarak görevimi yapmanın huzuru içindeyim. A.D.Z. (Bostanlı)

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da çatı sokağa uçtu...
Sonraki Haber Mavişehir Jeotermal Projesi çalışması başlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?