ANA SAYFA > İZMİR > Buca’dan Kars’a kitap köprüsü

Buca’dan Kars’a kitap köprüsü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’dan Kars’a kitap köprüsü

Eğitimin önündeki engelleri kaldırmak için çalışan Buca Belediyesi, Kars’ın Kağızman ilçesinin Yukarıgüney köyündeki ilkokul öğrencilerinin kitap ihtiyacına duyarsız kalmadı.

İlkokul öğretmenlerinin sosyal medya üzerinden okullarının kütüphanesi için kitap ihtiyaçları olduğunu duyurması üzerine harekete geçen Buca Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi, yapılan çağrıyı yanıtsız bırakmadı. Buca’dan Kars’a bir köprü kurmak isteyen belediye çalışanları ve kursiyerler, kısa sürede bini aşkın hikâye, ders ve test kitabını Yukarıgüney İlkokulu’na ulaştırdı.

Kitapları teslim alan öğrenciler ise büyük bir mutluluk yaşadı. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler, “Buca Belediyesi’ne çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kitap bağış kampanyasına büyük önem verirken Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde başlayan kampanyanın süreceği, toplanan kitapların da belirli dönemlerde ihtiyacı olan okul kütüphanelerine gönderileceği ifade edildi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk-Yunan ortak yapımı albüm: Dialogos
Sonraki Haber Başkan Sandal: İsrafı önledik, yılda 25 Milyon TL tasarruf sağladık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?