ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Sandal: İsrafı önledik, yılda 25 Milyon TL tasarruf sağladık

Başkan Sandal: İsrafı önledik, yılda 25 Milyon TL tasarruf sağladık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Sandal: İsrafı önledik, yılda 25 Milyon TL tasarruf sağladık

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yerel seçimlerden bu yana izledikleri doğru ekonomik politikalar sayesinde, belediyeyi mali olarak düzlüğe çıkardıklarını söyledi.

‘Güçlü Ekonomi, Güçlü Bayraklı’ parolasıyla, yerel seçimlerden bu yana doğru ekonomik politikalar uygulayarak kurum içi mali disiplini sağlayan Bayraklı Belediyesi, bir yandan yatırımlarını sürdürürken, bir yandan da israfı önledi. Bu süre zarfında, farklı müdürlükler tarafından yapılan ihaleler tek elde toplanarak harcama kalemleri azaltıldı. Araç kiralama ve çöp ihaleleri başta olmak üzere hakediş rakamları düşürüldü, akaryakıt masrafları kısıldı. Yıllık 12 milyonu bulan faiz giderleri de 1 milyon TL’ye düşürüldü. Bu sayede her yıl ortalama 25 milyon TL tasarruf sağlanırken, Bayraklı halkının ve belediye emekçilerinin refah düzeyi yükseltildi.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Bayraklı halkının her kuruşu bize emanet! Bu bilinçle hareket ederek hem yatırımlarımızı sürdürdük hem de israfın önüne geçtik. Pandemi, deprem ve sele rağmen, doğru ekonomik politikalarla ve hiç kredi çekmeden belediye içi mali disiplini sağladık. Çabalarımız sayesinde, her yıl ortalama 25 Milyon TL tasarruf sağlıyoruz. Bu rakamı da Bayraklı halkının ve belediye çalışanlarının refahını yükseltmek için kullanıyoruz. Üç yılda, bütçesi istikrarlı bir Bayraklı yarattık ve yatırımlarımızı daha güçlü bir ekonomiyle yapabilmenin önünü açtık” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’dan Kars’a kitap köprüsü
Sonraki Haber Gümrükçü ATM sorununa duyarsız kalmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?