ANA SAYFA > EĞİTİM > Bu lig bir başka lig

Bu lig bir başka lig

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu lig bir başka lig

Gelişim Koleji’nin; bir futbol liginden esinlenerek oluşturduğu, ortaokul öğrencileri arasında dayanışma ruhunu geliştirmek ve problemler üzerinden çoğul düşüncelerle çözüm üretmeyi sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği “Gelişim Koleji 9.Matematik Ligi”nin ödülleri Gelişim Koleji Kampüsü’nde gerçekleşen final maçı sonrası sahiplerini buldu.

Bu yıl, Gelişim Koleji’nin kuruluşunun 20.yılına özel olarak gerçekleştirilen Gelişim Koleji Matematik Ligi, futbol liginde olduğu gibi katılımcı okullar olan Özel İzmir SEV Koleji - İYTEV Özel Yücel Tonguç Koleji - B.Çiğli İzmir Türk Koleji - Ege Koleji- Rota Koleji - Gelişim Koleji - Nokta Koleji - Bornova Koleji - Özel Salihli Koleji arasında gerçekleşen kura çekimi ile başladı. Öğrencilerin oyuncu, öğretmenlerin antrenör olduğu ve soruların değerlendirilmesi sırasında taraftarların tezahürat yapabildiği maçlarda; Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Üstün Zekalılar Eğitimi Ana Bilim Dalı işbirliği ile hazırladığı matematik soruları karşısında terleyen öğrenciler, kıyasıya mücadele ettiler.

Gelişim Koleji’nde gerçekleşen final maçı sonucunda Özel Gelişim Orta Okulu Birinci olurken; Özel Nokta Orta Okulu İkinci, Özel Bornova Orta okulu Üçüncü, Özel Salihli Koleji dördüncü oldular. Final maçı sonrasında gerçekleşen ödül töreninde kazanan takımlara madalyaları ve ödülleri Gelişim Koleji yöneticileri tarafından verildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka yarı finalde
Sonraki Haber Tarım gençlerle yükselecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?