ANA SAYFA > SAĞLIK > Bu kez küvöze değil kutlamaya geldi

Bu kez küvöze değil kutlamaya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu kez küvöze değil kutlamaya geldi

Dünyaya gözlerini açtığında sadece 904 gramdı ve yaşama tutunması için tam 65 gün kuvözde kalması gerekti. O zor günleri geride bırakan minik Beyza, yenidoğan yoğun bakım ünitesine bu kez 1. yaşını kutlamak için geldi.

Preeklampsi rahatsızlığı dolayısıyla henüz 7,5 aylıkken ve 904 gram olarak dünyaya gelen Beyza Gündoğdu'nun yaşama tutunması hiç kolay olmadı. Doğumun gerçekleştiği Şifa Üniversitesi Hastanesi Yenidoğan Yoğum Bakım servisinde tam 65 gün kuvözde kalan minik Beyza için o günlerde, doktorundan hemşiresine kadar tüm Şifa ekibi adeta seferber oldu.

Beyza'da prematüre doğumun çok tehlikeli yan etkilerinin gelişmemesi için başta Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Çocuk Kardiyolojisi olmak üzere bütün hastane adeta zamanla yarıştı. Başta anne Hatice ve baba Salih Gündoğdu olmak üzere herkesin yoğun endişeler yaşadığı o kötü günleri geride bırakan minik Beyza, 1. yaşını da hastaneye gelerek yine bu ekiple birlikte kutladı.

Anne Hatice Gündoğdu ise gördüğü manzara karşısında mutluydu. Anne Gündoğdu, "Beyza erken doğmuştu ve kilosu çok düşüktü. Dokunmaya dahi korkuyorduk. Çok şükür kızım mücadele etti ve yaşama tutundu. Kızımın o zor mücadeleyi atlatmasında emeği geçen; doktorlarına ve tüm Şifa personeline çok teşekkür ediyorum. Burası kızım için bir hastane değil adeta bir aile gibidir, o yüzden biz de ilk doğum günümüzü buradaki dostlarımızla kutlamak istedik" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üniversiteli gençler, anaokullu filizlerle buluştu
Sonraki Haber Sağlıklı Saçlar İçin 2B Kuralına Dikkat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?