ANA SAYFA > SAĞLIK > Sağlıklı Saçlar İçin 2B Kuralına Dikkat

Sağlıklı Saçlar İçin 2B Kuralına Dikkat

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlıklı Saçlar İçin 2B Kuralına Dikkat

Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör, B Vitamini ve Balığın saç sağlığı açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Bir çok insanın stres, genetik etkenler nedeniyle saçlarının döküldüğünü belirten İzmir Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi sorumlusu Yasemin Gülgör, saç sağlığını korumanın püf noktalarını anlattı. Stresten uzak durmanın, sağlıklı yaşam ve sporun saç sağlığını koruduğunu belirten Gülgör, bu şekilde bir hayat tarzını seçen kişilerin saçlarının daha canlı göründüğünü söyledi. B vitaminlerinin de saçı kökünden beslediğini ifade eden Gülgör, B vitaminin saçların büyümesini tetiklediğini ifade etti. Gülgör, D vitamini yönünden zengin olan balığın da saç yapısını güçlendirdiğini söyledi. 
 
SAÇ EKTİRENLERİN ÖZGÜVENLERİ DE ARTIYOR
Stres, saç kıran veya genetik nedenlerle kısma veya tamamen saç dökülmesi olan kişilerin tedavisinin mümkün olduğunu kaydeden Gülgör, "Saç dökülmesinin en sağlıklı ve etkin tedavisi saç ekimidir. Hastane ortamında yapılan saç ekimleri çok olumlu sonuçlar vermektedir. Saç ektiren kişiler hem güzel bir görünüme kavuşurken, özgüvenleri de artmaktadır. Saç ektiren kişilerin motivasyonu da yükselerek, iş ve sosyal hayattaki başarıları da artmaktadır" diye konuştu.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu kez küvöze değil kutlamaya geldi
Sonraki Haber Ekonomik Kurul’dan ÇED çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?