ANA SAYFA > İZMİR > Bu davranış herkese örnek olsun

Bu davranış herkese örnek olsun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu davranış herkese örnek olsun

Bornovalı Hayırsever Mehmet Özdemir, Kamil Tunca Bulvarı üzerindeki 82 metrekarelik arsasını eğitim amaçlı kullanılmak koşulu ile 5 yıllığına Bornova Belediyesi'ne tahsis etti. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, bu tip davranışların herkese örnek olması gerektiğini söyledi.

Bornovalı Hayırsever Mehmet Özdemir, Kamil Tunca Bulvarı üzerindeki 82 metrekarelik arsasını eğitim amaçlı kullanılmak koşulu ile 5 yıllığına Bornova Belediyesi'ne tahsis etti. Arsanın tapusunu Bornoava Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a teslim eden Özdemir, "Bornova'da özellikle ihtiyaç sahibi olan çocukların eğitimi için arsamın kullanım hakkını 5 yıl için Bornova Belediyesi'ne verdim. Burada yetişecek çocuklarımız inşallah başarı elde ederler ve ülkemiz için faydalı bireyler olurlar" dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ise Bu tip davranışların herkesin örnek olması gerektiğini belirterek, "Mehmet Bey, hiç bir beklentisi, talebi olmadan ilçemize kreş ve dershane kazandırılması için yer tahsis etti. Bir Bornovalı olarak büyük onur duydum. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yücel: Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz
Sonraki Haber Kapanışı, Şangay Filarmoni eşliğinde Fazıl Say yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?