ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'un minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı sahada kutladı

Bostanlıspor'un minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı sahada kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı sahada kutladı

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü minik ve yıldız futbol takımları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını futbol sahasında kutladı.

Ellerindeki ay yıldızlı Türk Bayrağımız ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini taşıyan minik futbolcular; saygı duryuşunda bulundu, istiklal marşımızı hep bir ağzıdan söyledı ve "Yaşasın Cumhuriyetimiz... Mustafa Kemal'in Askerleriyiz..." diye haykırdı.
Bostanlıspor Gode Cengiz Suni Çim Sahasındaki mini töreni izleyen minik sporcuların anne, baba ve dedeleri de alkışlarla tempo tutarak çocuklarını kutladı ve "Cumhuriyetimiz emin ellerde" dedi.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, futbol alt yapı yöneticisi Taner Çınar, yönetici Berkan Sayal, futbol A takım ve alt yapılar teknik sorumlusu Mustafa Oral'ın da hazır bulunduğu tören sonrası futbolculara ikram yapıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?