ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'un 2 sporcusu Mardin'de ringe çıkacak

Bostanlıspor'un 2 sporcusu Mardin'de ringe çıkacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'un 2 sporcusu Mardin'de ringe çıkacak

Bostanlıspor 2 sporcusu ile Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılıyor.

Mardin'de 6-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası (Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler) Bostanlıspor'un dünya 3.sü olan sporcusu Nusret Gökmen Başay ve Avrupa İkincisi, milli sporcusu Tarık Ziya Şenaras ringe çıkacak.
Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Artuklu Spor Salonu' nda yapılacak şampiyona aynı zamanda Milli Takımları belirleme amacında.
Bostanlıspor kick boks antrenörü Aytaç Uyanıker ile uçakla Mardin'e giderek kampa giren Nusret Gökmen Başay 75 kilo genç erkeklerde, Tarık Ziya Şenaras da 52 kilo yıldız erkeklerde mücadele edecek.
Her iki sporcusundan ümitli olduğunu ifade eden Aytaç Uyanıker, "Mardin'de 2 kürsü bekliyoruz. Türkiye Şampiyonasına iyi bir hazırlık döneminden sonra katılacağız. Amacımız hem madalya almak hem de milli takıma seçilmek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisar’da lavanta hasadı şenlikle başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'dan Beşiktaş'a

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?