ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Kick Boksçu Ege Bölge 3.'sü oldu

Bostanlısporlu Kick Boksçu Ege Bölge 3.'sü oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Kick Boksçu Ege Bölge 3.'sü oldu

Karşıyaka’nın alternatif sporlardaki adresi, çeşitli spor branşlarında başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Bostanlıspor bu kez de “Geleneksel 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu İller Arası Kick Boks Şampiyonası”nda 3. olarak kürsüye çıktı.

Gaziemir Spor Salonu’nda yapılan ve 3 gün süren şampiyonaya 3 sporcu ile katılan Bostanlıspor’dan Oğulcan Tuğdar 74 kiloda 3. Oldu.  Ege Bölge 3.sü ünvanını elde eden Oğulcan Tuğdar’ın yanı sıra şampiyonada mücadele eden Bostanlıspor’un diğer sporcularından Barış Aşkın 71 kilo Büyük Erkeklerde kürsüye çıkamadı. Genç Erkekler 63,5 kiloda Gökmen Nusret Başay önde olup kazanacağı karşılaşmayı rakibini tutması nedeniyle ceza alıp 3 puanı silinince yenildi ve kürsüden oldu. 

Bostanlıspor antrenörü Aytaç Uyanıker, “Gökmen’den şampiyonluk bekliyorduk. Ancak muaythai alışkanlığıyla bir anda rakibini tutunca ceza aldı, puan kaybetti. Alacağı maçı verdi. Bu hatayı yapmamış olsa şampiyonluk gelecekti. Barış Aşkın da ters bir yumrukla kaybetti. Bunlar olacak, tecrübe kazanacaklar. Hepsinden gelecek için umutluyuz” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zeytin Park 8 bin kişiyle açıldı
Sonraki Haber Bornova’da hareket zamanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?