ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da hareket zamanı

Bornova’da hareket zamanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da hareket zamanı

Bornova Belediyesi, “Çeşitlendirerek Devam Et” sloganıyla tüm dünyada 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Avrupa Hareketlilik Haftası”na özel olarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.

Belediyelerin ulaşım planlamasının ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşların ise bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesi amacıyla kutlanan ve Avrupa Komisyonu girişimi olan “Avrupa Hareketlilik Haftası” Bornova’da hafta boyunca kutlanacak. 

Su topu, trekking, bisiklet
Etkinlikler kapsamında her gün ilçenin farklı noktalarında gün boyunca Pilates ve Yoga dersleri verilecek. 17 Eylül Cumartesi profesyonel trekking sporcularının katılabileceği Homeros Vadisi Trekking etkinliği yapılırken, Çamdibi Yüzme Havuzu’nda da su topu müsabakası gerçekleşecek. 18 Eylül Pazar günü yine profesyonel bisikletçilerin yer alacağı bisiklet turu Büyükpark’ta başlayacak ve Belkahve Ata Anı Evi’nde son bulacak. 

19 Eylül Pazartesi Bornova’nın 2 farklı parkına bisiklet park yeri montajı yapacak olan katılımcılar 21 Eylül Çarşamba günü de Mevlana Mahallesi’nde yapılması planlanan park için mahalle halkının fikrini alacak anket çalışmasında bir araya gelecek. Ayrıca Avrupa Hareketlilik Haftası’na çocuklarında katılını sağlamak amacıyla fidan dikimi yapılacak. 21 Eylül’de Yunus Emre Mahallesi 7519. Sokak’ta düzenlenen etkinlikte Bornova’daki ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımı ile zeytin fidanı dikimi gerçekleşecek. 

‘Harekete geçiyoruz’
Hazırlanan program ile Bornovalıların spor dolu günler geçireceğini belirten Başkan Mustafa İduğ, “Hareketlilik Haftası kapsamında hem harekete geçiyor hem de herkesi harekete geçiriyoruz. Bornovalılar etkinliklere bekliyoruz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlısporlu Kick Boksçu Ege Bölge 3.'sü oldu
Sonraki Haber Çiğli 16-22 Eylül’de harekete geçiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?