ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan açıklama...

Bostanlıspor'dan açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan açıklama...

Bostanlıspor'un Türkiye Basketbol Erkekler 2.Ligi'nden çekilme kararının ardından kulüpten yazılı bir açıklama yapıldı.

İşte o açıklama;

" Bostanlıspor’dan spor kamuoyuna önemli açıklama…

1954 yılında kurulan ve son 5 yılda büyük atılım yaparak Türkiye’nin sayılı amatör spor kulüplerinden birisi durumuna gelen Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, 2 sezon önce Karşıyaka Spor Kulübü’ne gönül veren, başkanlık ve yöneticilik yapan idealist bir arkadaş grubu ile basketbol A Takımına maddi manevi yatırım yaptı.

Bu grubun tek amacı; Türkiye Liginin son şampiyonu Pınar Karşıyaka’ya alt yapı oluşturmak, A Takımda yer bulamayacağı düşüncesiyle Karşıyaka dışına kaçmak zorunda kalan ve dakika alamayan geleceği olan Karşıyakalı gençlere kucak açmak, Karşıyaka basketbolunun geleceğine bir parça olsun destek olmak amacıyla “Pilot Takım” oluşturmaktı.

Son 2 yılda Bölgesel Ligden önce 3. Lige, ardından da 2. Lige yükselen ve Türkiye çapında ses getiren Bostanlıspor basketbol bu başarılarının yanında, Pınar Karşıyaka’ya “pilot takım” olma amaç ve arzusunu inatla sürdürdü.

Bostanlıspor oluşumunda önemli rol oynayanlardan önemli bir bölümünün son genel kurulda KSK yönetimine girmelerinden de cesaret alarak, “Pilot Takım” önerilerimizi yinelerken, genç oyuncuların yer aldığı “Pınar Karşıyaka Gelişim”in  Bölgesel Lige oynama kararı üzerine de, hiçbir maddi, manevi beklenti içinde olmadan ve şart öne sürmeden “Gelin Karşıyakalı gençler en alt lig yerine 2. Ligde oynasın” önerisi götürdük. TBF’ye de bu şekilde dilekçe vererek Pınar Karşıyaka Gelişim’in 2. Lige yükselmesini sağladık.

Bu hareketimiz ile “Karşıyaka’ya olan sevdamızı” bir kez daha yineleyerek, “Onurlu bir hareket” yaptığımız inancıyla, yola çıkarken verdiğimiz sözü en iyi şekilde yerine getirmenin  gönül rahatlığını yaşıyoruz.

Kardeş Kulüp Pınar Karşıyaka Gelişim’e 2. Ligde başarılar dileriz.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü asla ve asla basketbolun dışında kalmayacaktır. Genç takımımız ligde maçlarına devam etmektedir. Gelecek sezon bölgesel liglerden “yetiştirici takım hüviyeti” ile kadın ve erkek takımlarımızın tekrar “merhaba” deme şansımız çok yüksektir.

Bostanlıspor Basketbol Oluşumunu yaratan başta Altar Toker, şube sorumlumuz Serkan Ergüven ve isimlerini tek tek yazamayacağımız emeği geçen şube yöneticisi ve bizi destekleyen tüm Bostanlılılar ile KSK’lilere, herkese sonsuz teşekkür ederiz. 

Avni Erboy

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü

Yönetim Kurulu Başkanı" 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor çekildi, Pınar Karşıyaka Gelişim TB2L'de
Sonraki Haber Karşıyaka’yı Cumhuriyet coşkusu sardı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?