ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’dan 0-3'den sonra müthiş geri dönüş…

Bostanlıspor’dan 0-3'den sonra müthiş geri dönüş…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’dan 0-3'den sonra müthiş geri dönüş…

Bostanlıspor futbol takımı Yeni Örnekköyspor karşısında ilk yarı 3-0 yenik duruma düşmesine karşın 2. Yarıda müthiş bir geri dönüşe imza attı ve maçı da 6-3 kazandı…

Hasan Türker Futbol Sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında kalesinde peş peşe gördüğü gollerle Yeni Örmekköyspor karşısında 3-0 yenik duruma düşen Bostanlıspor, ikinci yarıda 2 oyuncu değişikliği ile oyuna hakim olarak, Anıl Feroğlu (4), Berat ve Serhat'ın golleriyle rakibini 6-3 yendi.

FATİH ÖZDEMİR SÜRESİZ KADRO DIŞI
Bostanlıspor-Yeni Örnekköyspor karşılaşmasının devre arasında oyundan alınan Bostanlıspor oyuncusu Fatih Özdemir, takım arkadaşına küfür ederek üzerine yürüdü. Olay, Sportif Direktör Barbaros Özparlak tarafından büyümeden yatıştırıldı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bu gece toplanan Bostanlıspor Yönetim Kurulu, futbolcu Fatih Özdemir’i süresiz kadro dışı bırakarak, kulüple ilişiğini kesti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TSYD'den çirkin saldırıya kınama
Sonraki Haber Nergiz Çarşısı’nın çehresi değişiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?