ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Tofaş’ı Bursa’da 18 farkla yendi

Bostanlıspor Tofaş’ı Bursa’da 18 farkla yendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Tofaş’ı Bursa’da 18 farkla yendi

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde zirve mücadelesi veren Bostanlıspor, bugün Bursa’da oynanan maçta Tofaş Gelişim’i 18 farkla 83-65 yendi.

Bursa Çekirge Spor Salonu’nda oynanan ve baştan sona Karşıyaka temsilcisi Bostanlıspor’un üstünlüğüyle geçen karşılaşmaya iyi giriş yapan Bostanlıspor 5. dakikayı da 11-8 önde geçti. Çeyreğin son dakikasına girilirken İzmir ekibi farkı 10 sayıya çıkarsa da Tofaş Gelişim aradaki farkı azalttı ve periyot 20-16 Bostanlıspor üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci çeyreğe de iyi başlayan Bostanlıspor  16.18'de Onur'un üç sayılık basketiyle farkı yeniden 10'a çıkardı: 33-23. Kalan dakikalarda farkı koruyan Karşıyaka ekibi devre sonunda 39-28 üstündü.
Üçüncü çeyreğin başında Bostanlıspor farkı 15 sayıya (32-47) çıkarırken 25. dakika 37-49 İzmir ekibi üstünlüğüyle geçildi. Bu dakikadan itibaren dış atışlardan Mert ve Kerem'le  sayılar bulan evsahibi Tofaş Gelişim 29. dakikada farkı 7'ye indirdi: 50-57. Son bölümde Bostanlıspor bir basket daha buldu ve üçüncü çeyreği de 59-50 üstün tamamlandı.
Dördüncü çeyreğin ilk bölümünde Tofaş Gelişim hücumlardan eli boş dönünce Bostanlıspor bunu iyi değerlendirdi ve 35. dakikada farkı 15'e çıkardı: 69-54. Mücadelenin son iki buçuk dakikasına girilirken Bursa temsilcisi farkı 10'a indirse de (77-64) Bostanlıspor farkı daha arttırdı ve sahadan 83-65 mağlup ayrıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Vergi Haftası etkinlikleri başladı
Sonraki Haber Karşıyakalı gazeteci Sedat Peker vefat etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?