ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor ''Spor Akademileri'' faaliyete geçiyor...

Bostanlıspor ''Spor Akademileri'' faaliyete geçiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor ''Spor Akademileri'' faaliyete geçiyor...

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü'nün İzmir ve Türk Sporuna yepyeni yıldızlar kazandırmak amacıyla projelendirdiği "Spor Akademileri" 1 Aralık'tan itibaren çalışmalarına başlayacak.

Bostanlıspor'un çeşitli spor branşlarında akademisyen antrenörlerden kurulu eğitim kadrosunun yanı sıra, spor gelişim uzmanları, hakem, psikolog, spor hekimi, emniyet mensubu ve diş tabipleriyle ünlü spor adamı ile milli sporcuların da zaman zaman ders vererek eğiteceği alt yapı sporcuları her ay testten geçecek ve bunu başaranlar bir üst gruba alınacak.

Futbol, basketbol, tenis, judo, aikido, kenjutsu, masa tenisi, cimnastik, ragbi, beyzbol, softbol, amerikan futbolu, yüzme, yelken, kano, sualtı ragbisi, halk oyunları, dart branşlarında çalışma yapılacağını belirten Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, gençleri Bostanlıspor spor akademilerine spor yapmaya davet etti. Tuğsavul bu konuda şunları söyledi:

"Bostanlıspor Kulübü olarak amacımız sağlıklı, kültürlü ve Atatürkçü bir nesil yetiştirilmesine yardımcı olmak. Başta Karşıyaka Kaymakamlığı, Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak onlardan her konuda yardım ve destek alıyoruz. Gençlerimize sadece sporu değil, hayatın gerçeklerini ve spor ile olan bağlantılarını, sporun yararlarını da öğreteceğiz. Elbette yetenekleri sınırsız olan çocuklarımızın milli takımlara kadar yükselmesi için de elimizden geleni yapacağız. Bunun için de Karşıyaka Spor Kulübü ve Karşıyaka Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile de işbirliği içindeyiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var."

Bostanlıspor Spor Akademileri için kayıtların devam ettiğini de ifade eden Tuğsavul, "kayıt için 0-544-7351912 numaralı telefondan veya kulübümüzden daha ayrıntılı bilgi alınıp, kayıt yaptırabilirsiniz. Akademi çalışmalarımızın yanı sıra bayanlara yönelik step, aerobik, plates, zumba, tenis derslerimizin kayıtları da devam ediyor. Yetişkinler ve bireysel spor gelişimi için de antrenörlerimiz sporcularımızın hizmetinde olacak" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Doğum Yapmayan Kadınlar Dikkat!.. Risk altındasınız.
Sonraki Haber Latife Hanım Köşkü Anı Evi, ''Özel Müze'' olarak tescillendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?