ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Oryantiringde Türkiye Şampiyonu

Bostanlıspor Oryantiringde Türkiye Şampiyonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Oryantiringde Türkiye Şampiyonu

Türkiye Oryantring Şampiyonası 1. Kademe Yarışmaları Demirci'de tamamlandı. İzmir’de  son yıllarda oryantiringe renk katan ekibi Bostanlıspor yine Türkiye Şampiyonu oldu.

Manisa'nın Demirci İlçesinin Sarıçayır mevkiinde soğuk havada, yağan yağmur, çamur ve çok zor bir parkurda pek çok sporcunun tamamlayamadığı yarışmalarda Bostanlıspor bir kez daha başarı elde etti ve Büşra Altun ile Türkiye Şampiyonluğunu kazandı.
Türkiye Şampiyonası Demirci Akıncıları 1. Kademe Oryantiring Yarışlarının ilk gününde Bostanlıspor'un milli sporcusu Büşra Altun, 37 sporcunun katıldığı, 3,6 KM.'lik K21A kategorisinde en yakın rakibine 8 dakika 42 saniye fark atarak 1. oldu. İkinci gün de başarısını sürat yarışında da gösterdi ve genel klasmanda 1. sıraya yerleşti. 
Bostanlıspor'un 14 yaşındaki sporcusu Eymen Vatansever 16 yaş kategorisinde 61 sporcu ile mücadele etti ve genel klasmanda 6. olma başarısını gösterdi.
K18'de 18 sporcu ile yarışan Bostanlısporlu Ayşe Cansın Kesbiç 1. klasmanı ilk on içinde 8. olarak tamamladı. Bostanlıspor’un yarışmaya katılan 4. yarışmacısı Ezo Er K18 A Kategorisinde ilk gün sakatlanmasına karşın 2. gün yarıştı 36. sırada yer aldı. 
Bostanlıspor'un kardeş kulübü Altunspor'dan Cengiz Altun başarılarına bir yenisini daha ekledi ve E50 kategorisinde her iki gün de birinc gelerek genel klasmanda uzak ara ilk sırada yer aldı.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, şampiyon olan Büşra Altun ve dereceye giren sporcularını kutladı.  Erboy, sakatlıkları nedeniyle yarışmaya daha fazla sporcunun katılamadığını ifade ederek, “Oryantiringde İzmir’de bir numara olacağız. Tüm çalışmalarımız bunun için. Hedefimiz Türkiye Şampiyonlukları ve milli takıma oyuncu yetiştirmek, sporcularımızı milli formayla Avrupa ve dünya şampiyonalarında yarıştırmak. Bu nedenle 8-65 yaş arasında bu sporu yapmak isteyen tüm Karşıyakalılar başta olmak üzere İzmirlileri  kulübümüze oryantiring sporunda ter dökmeye davet ediyoruz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceğim Ol Derneği burs çıtasını yükseltecek
Sonraki Haber KSK'de Mesut Bakkal da olmadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?