ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor kick boksta ilk madalyasını aldı

Bostanlıspor kick boksta ilk madalyasını aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor kick boksta ilk madalyasını aldı

Bostanlıspor kick boksta katıldığı ilk birinciliklerde “ilk madalya” sevincini yaşadı.

Yeşil kırmızılı kulübün ilk lisanslı kick boks sporcusu Süleyman Emre Üstün Buca Afetevler Spor Salonu'nda Şehit Fethi Sekin'in silah arkadaşı Kick Boks hakemi Mehmet Ali Gökçe anısına düzenlenen Ege Kick Boks Şampiyonası'nda gençler +91 kiloda yarıfinaldeki rakibini nakavt ile yenerek finale kaldı.
Maçta daha önceden devam eden sakatlığı nükseden ve final günü ağrısı olması nedeniyle doktor raporu ve antrenörü Aytaç Uyanıker'in "Türkiye Şampiyonası önce riske girmeyelim. Bizim hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu" önerisiyle şampiyon olabileceği maça çıkmadı ve 2. oldu.
“Şampiyonluk madalyasını alamadım ancak kulübüme ilk kez çıktığım ring de ilk madalyayı kazandırdığım için çok mutluyum” dedi.  

Bostanlıspor antrenörü Aytaç Uyanıker, Süleyman’ın finalde altın madalyaya çok yakın olduğunu ve rakibi karşısında hiç yenilgisi bulunmadığını ifade ederek, “ancak başkanımız Avni Erboy bize önce sağlığın geleceğini söyledi ve biz de doktor raporu alarak şampiyonluk maçı için sporcumuzu riske sokmadık. Çünkü önümüzde kazanabileceğimiz çok önemli bir şampiyona var. Şimdi hedefimiz Antalya’daki Türkiye ve ardından da uluslararası şampiyona” dedi.

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İŞKUR İzmir’den şirketlere ''8 Mart'' teşekkürü
Sonraki Haber Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?