ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Dadaşspor'u uzatmada yendi...

Bostanlıspor Dadaşspor'u uzatmada yendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Dadaşspor'u uzatmada yendi...

Bostanlıspor, sağlık skandalının yaşandığı karşılaşmada güçlü rakibi Dadaşspor'u uzatmada attığı golle 3-2 yenerek, 2. yarının 2. maçını da kazandı.

Hasan Türker Futbol Sahasında oynanan karşılaşmanın 13. dakikasında Bostanlıspor’un kullandığı korner atışında Dadaşspor kalecisi Gökmen karambolde topa kafayla çıkmaya çalışan takım arkadaşı Anıl ve Bostabnlısporlu futbolcuyla yere düşmüş ve kaleci Gökmen’in diş darbesiyle alnı yarılan ve bayılan Anıl hastaneye kaldırılmıştı.    Ligin ilk yarısını sürpriz yenilgiyle kapatan Bostanlıspor 2. yarının ilk maçında Çiğli Maltepespor'u 3-2 yenerek hem ilk yarının rövanşını almış, hem de yeniden ilk 2 için ümitlenmişti. Bugün Dadaşspor'u uzatmanın son saniyelerinde Emre'nin attığı golle 3-2 kazandı. Bostanlıspor'un diğer gollerini Serkan ve Atakan kaydetti. Yeşil kırmızılı ekip 11 maçta 19 puana ulaştı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Amatör maçta sağlık skandalı…
Sonraki Haber Kaf Kaf, Torku Konyaspor'a fark attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?