ANA SAYFA > SPOR > Amatör maçta sağlık skandalı…

Amatör maçta sağlık skandalı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Amatör maçta sağlık skandalı…

Atakent’te bulunan ve amatör takımların Karşıyaka’da maç yapabildiği tek nizami saha durumundaki Hasan Türker Futbol Sahasında yine sağlık skandalı yaşandı…

Amatör Kulüplerden katkı payı, transfer aktarma bedelleri alan Türkiye Futbol Federasyonu aldığı bu ücretlerin karşılığında bir ambülansı bile çok görüyor…. Durum böyle olunca da amatör futbolcular adeta ölümle burun buruna kalıyor… Bunlara son örnek de bugün Hasan Türker Futbol Sahasında Bostanlıspor ile Dadaşspor arasında oynanan futbol maçında yaşandı.
Karşılaşmanın 13. Dakikasında Bostanlıspor’un kullandığı korner atışında Dadaşspor kale önüne düşen topu yumrukla uzaklaştırmaya çalışan Dadaşspor kalecisi Gökmen karambolde topa kafayla çıkmaya çalışan takım arkadaşı Anıl’ın üzerine doğru hamle yaptı ve bu iki oyuncunun yanı sıra bir Bostanlısporlu oyuncu yere düştü. Düşerken kaleci Gökmen’in diş darbesiyle anlı yarılan ve bayılan Anıl’a ilk müdahaleyi sahadaki görevli sağlık görevlisi yaparken gözler ambülânsı aradı. Ne yazık ki bir maç önce TFF organizasyonu olan TFF Coca Cola Liginde görevli ambülâns maç sonunda “sadece bu maç için görevlendirildim” diyerek gitmişti. Hemen telefonlara sarılan futbolseverler 112’ye haber verdi ve 15 dakika sonra ambülâns geldi.  Baygın oyuncu o arada kendine geldi, başı sarıldı ancak dikiş atılması gerektiği için gelen ambülânsla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalecinin de dişi kırıldı.   
15 dakika sonra oyun yeniden başlarken, herkes “Coca Cola Ligine ambülâns gönderen TFF amatör maçlara neden ilgi göstermiyor. Bu futbolcuklar üvey evlat mı? Allah korusun ya bir başka olay olmuş olsa ve dakikalar önemli olmuş olsaydı bunun hesabını kim verebilirdi” demekten kendilerini alamadılar.
Bostanlıspor-Dadaşspor karşılaşması,Bostanlıspor’un  son dakikada attığı golle 3-2 galibiyetiyle sona erdi.
Haber: karsiyakahaber.com/ÖZEL
Fotoğraflar: Taner Çınar

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Olay yaratan tuvalet mahkemeye taşınıyor
Sonraki Haber Bostanlıspor Dadaşspor'u uzatmada yendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?