ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor alternatif sporların adresi oldu

Bostanlıspor alternatif sporların adresi oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor alternatif sporların adresi oldu

Çeşitli spor branşlarındaki faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Bostanlıspor alternatif sporların adresi oldu. Futbol ve basketbolun yanı sıra çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren, Türkiye çapında başarılar elde eden Bostanlıspor yeni sezonda da hedefini büyüttü.

Bostanlıspor Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, kulüp olarak yenilikçi ve çağdaş anlayışı ön planda tuttuklarını, sağlıklı ve Atatürkçü nesil yaratmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:
"Karşıyaka, İzmir değil Ege Bölgesinde alternatif sporlar dendiğinde akla ilk gelen amatör spor kulübü Bostanlıspor oldu. Ragbi, beyzbol, softbol, çim hokeyi gibi spor branşlarını ilk yapan ve ragbide Türkiye Şampiyonlukları, beyzbol, softbol, kick boksta Türkiye üçüncülükleri,  paletli yüzmede Türkiye dördüncülüğü, sualtı ragbisinde Türkiye beşinciliği, badminton, voleybol küçük ve yıldız erkek, kızlarda, dragonda, büyükler basketbolda İzmir Şampiyonluğu, masa tenisi kızlarda İzmir üçüncülüğü kazanan erkek ragbi, amerikan futbolu ve beyzbol takımıyla Türkiye 1.Ligine, basketbolda Türkiye 2. ligine yükselen Bostanlıspor bugün alternatif spor olarak bilinen kick boks, aikido, boks, muay thai, dart, beyzbol, softbol, ragbi, sualtı ragbisi, paletli yüzme, masa tenisinde faaliyet gösteriyor. "
Muzaffer Tuğsavul, futbol, basketbol, tenis branşlarında çalışmalarının devam ettiğini, futbolda bu sezon şampiyonluğa oynayacaklarını da belirterek, "tek sorunumuz bu sporları yapacağımız tesis. Gode Cengiz Spor Tesisleri artık bize dar gelmeye başladı. Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar elinden geldiğinden fazlasıyla destek oluyor. Devletten de maddi destek bekliyoruz. Bu konuda da İzmir milletvekillerine sesleniyoruz" dedi.

Bostanlıspor asbaşkanı Tuğsavul, çeşitli spor branşlarında yeni sporcuların yetişmesi için spor okulları açtıklarını ve çalışmaların devam ettiğini, yediden yetmişyediye herkesi spor yapmaya beklediklerini de sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sürekli: Karşıyaka Devlet Hastanesi 2018 sonunda hizmete açılacak
Sonraki Haber Yalı ve Bostanlı mahallelerindeki 7 sokak yenilendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?