ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Aikido Okulu açılıyor…

Bostanlıspor Aikido Okulu açılıyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Aikido Okulu açılıyor…

Bostanlıspor’un “spor okulları projesi” kapsamında yer alan Aikido Spor Okulu 1 Temmuz’da başlayacak.

Aikido 4. Dan antrenör Tolga Akyel ve 2. Dan antrenör Hüsniye Akyel yönetiminde Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesislerinde pazartesi ve Çarşamba günleri saat 10.00-11.00, 15.00-16.00, Alsancak İzmir AES Tesislerinde de Salı, Perşembe günleri saat 10.00-11.00 ve 15.00-16.00  arası yapılacak olan “Bostanlıspor Aikido Spor Okulu” çalışmalarına kayıtların devam ettiğini ve ayrıntılı bilgiyi 0-544-7351912 numaralı telefondan alabileceklerini ifade eden Bostanlıspor Spor Okulları Koordinatörü Ümit Şenuyar, “10 spor branşında açtığpımız spor okullarımız tamamen alt yapıya yönelik eğitinm faaliyeti vermektedir. Temel spor eğitimi, spor ahlakı ve fair playin ön planda tutulduğu spor okullarımızın en yenisi olan Japon savaş savunma ve zihin sporu olan aikidoyu tüm yaş gruplarına öneriyoruz. 7 yaşından başlayarak 77 yaşına kadar herkesin bu sporu yapabileceğini ifade etmek istiyorum. Bostanlıspor olarak yaş grupları ve yetişkinler olarak gruplar halinde yapacağımız eğitim çalışmalarına herkesi bekliyoruz” dedi.
Şenuyar, ailelerin de bu sporu yapabileceğini belirterek, şöyle dedi:
 “Baba, anne, çocuklar hep birlikte aikido sporu yapabilirler. Spor Okullarımızın yanı sıra gece eğitimi de verebileceğiz. Önemli olan spor yapabilmek. Başlangıç bitirmenin yarısıdır. Herkesi geleceğin doğru adresi olarak yorumlanan Bostanlıspor’a spor yapmaya bekliyoruz.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Doğan ve Özsır: Kocaoğlu deniz ulaşımında sınıfta kaldı
Sonraki Haber Foça'da şampiyonluğa kulaç attılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?