ANA SAYFA > İZMİR > Ak Partili Doğan ve Özsır: Kocaoğlu deniz ulaşımında sınıfta kaldı

Ak Partili Doğan ve Özsır: Kocaoğlu deniz ulaşımında sınıfta kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Partili Doğan ve Özsır: Kocaoğlu deniz ulaşımında sınıfta kaldı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup başkan Vekili Bilal Doğan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi Ünal Özsır İzmir’in deniz ulaşımındaki kargaşa ve başarısızlığın devam ettiğine dikkat çekerek yeni teslim alınan büyük şairimiz Atilla İlhan’ın isminin verildiği geminin İzmirlilere hizmete etmek için daha ne kadar bekleyeceğini sordular.

İzmirli hemşerilerimizin ulaşımda yaşadıkları çağ dışı kargaşa ve çile devam ederken İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan vekili Bilal Doğan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Özsır, başkan Aziz Kocaoğlu’nun İzmirli hemşerilerimizi denizle buluşturamadığını vurguladı. Deniz kenti olan İzmir’de deniz ulaşımını sağlayacak gemilerin İzmir Körfezinde kullanılmaya uygun olmadığının altını tekrar çizen Doğan ve Özsır açılamalarına şöyle devam ettiler, “Aziz Kocaoğlu yine kaş yapayım derken göz çıkartmıştır. İzmir’in deniz ulaşımını geliştirmek için alınan Körfeze ve iskelelere uygun olmayan gemilerle vatandaşlarımızın gözünde yine başarısız not alarak bütünlemeye kalmıştır. Ancak yıllardır bütünleme sınavlarından da kalan Kocaoğlu’na İzmirli hemşerilerimiz gereken cevabı verecektir.”

Yeni gelen gemiler ne kadar daha bekleyecek

Katamaran tipinde olan gemilerin 1 buçuk yıldır İzmir’e geldiğini ancak yenilerek uygun hale getirilecek yeni iskelelerle ilgili bir gelişme olmadığına dikkat çeken Doğan ve Özsır son olarak şunları kaydettiler, “Konak, Karşıyaka ve Bostanlı iskelelerinde alelacele yapılmış olan düzenlemeler dışında herhangi bir çalışma yok. Gemiler hala düzenleme yapılmamış iskelelere yanaşmak durumunda kalıyor. Buda vatandaşlarımızın can güvenliği için tehlikeye yol açıyor. Aynı geçtiğimiz günlerde yaşanan kazada yaralanan hemşerimize olduğu gibi. Bu üç iskele dışında kalan yerlere ise hala sefer yapılamıyor. Gelen gemi sayısının artması durumunda gemiler, iskele yokluğundan bağlı bekliyorlar. Gemiler alınırken verilen dış körfeze de ulaşım sözünün ise esamesi okunmuyor. En son gelen şairimiz Atilla İlhan ismini taşıyan gemi aylardır Üçkuyular İskelesinde sefere başlayacağı günü bekliyor. Yüksek maliyetlerle satın alınan bu gemiler çalışamazken, kiralık TURYOL gemileri hala vızır vızır sefer yapmaktadırlar. Öte yandan çalışmakta olan mevcut gemiler arka arkaya hurdaya çıkarılmakta, ya da değerinin altında bedelle alelacele satılmaktadırlar.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC’den BİK’e “Ziya Paşa” göndermesi
Sonraki Haber Bostanlıspor Aikido Okulu açılıyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?