ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor 2014 yılında büyük başarı elde etti...

Bostanlıspor 2014 yılında büyük başarı elde etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor 2014 yılında büyük başarı elde etti...

Türkiye'nin 23 branşta tescilli, en önemli amatör spor kulüplerinden birisi olan Bostanlıspor geride bıraktığımız yılı başarılarla kapattı. "Yeni yılda hedefler daha da büyüyecek" diyen Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "ilk hedef basketbolda 2. Lige yükselmek" dedi.

Yeni yılda hedeflerinin mevcut başarılara yenilerini eklemek ve futbolda da hamle yapmak olduğunu, 2014 yılında ragbi bayanlarda yenilmeden ve hiç gol yemeden, üstelik de "Avrupa Rekoru" kırarak Türkiye Şampiyonluğuna ulaştıklarını dile getiren Avni Erboy, mücadele ettikleri tüm branşlarda büyük başarı sağladıklarını ve Karşıyaka ile İzmir'in adını başarıyla duyurduklarını söyledi.


Erboy, 2014 yılının başarılarını şöyle sıraladı:
"Ragbi bayanlarda Türkiye Şampiyonu olduk. Basketbol erkek A Takımımız Bölgesel Ligden, 3. Lige yükseldi. Amerikan Futbol Takımımız yenilmeden Türkiye Korumalı Futbol 2. Liginde şampiyon olarak 1. Lige çıktı. Ragbi erkek takımımız Bölgesel Ligde hiç yenilmeden 1. Lige yükseldi. Beyzbol ve softbol takımlarımız Türkiye 4.lüğünü elde etti. Sualtı Ragbi erkek A Takımımız Türkiye 5.'si oldu. Pilot takımımızı barındırdığımız Karşıyaka Starları ilk kez katıldığı Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası'nda Türkiye beşincisi, büyük erkek basketbol takımımız İzmir Büyük Erkekler Liginde 3. oldu. Ayrıca, basketbol, voleybol, hentbol alt yapılarında büyük başarılar elde ettik. Üst liglere sporcu yetiştirdik."

Sosyal Sorumluluk projelerine de imza attıklarını ifade eden Erboy, "Organ Bağışı Haftası'na milli sporcularımızla katıldık. Ücretsiz İşitme Engelliler Basketbol, Otizm spor kampları açtık. Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün kampanyalarına destek verdik" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Kayserispor maçı Buca Arena'da
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka cezaya itiraz edecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?