ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka cezaya itiraz edecek

Pınar Karşıyaka cezaya itiraz edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka cezaya itiraz edecek

Türkiye Basketbol Ligi'nde 24 Aralık'ta ev sahipliği yaptığı Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasında yaşanan olaylar ve küfürlü tezahüra yüzünden 2 maç ceza alan Pınar Karşıyaka, karara itiraz edecek.

Cezalarda çifte standart uygulandığını söyleyen Genel Menajer Selim Çınar, "Antrenörümüz Ufuk Sarıca, Darüşşafaka Doğuş deplasmanında hakeme itiraz ettiği için ettiği için 1 maç ceza aldı, İzmir'de taktik tahtasını fırlatan Galatasaray Liv Hospital Antrenörü Ergin Ataman'a para cezası verildi" dedi.

Ergin Ataman'ın İzmir'deki müsabaka sırasında sinirlenip fırlattığı taktik tahtasının birine isabet etmesi halinde yaralanmaya yol açabileceğini hatırlatan Selim Çınar, "Taraftarın sahaya yabancı madde atması ile Ataman'ın davranışı arasında hiçbir fark yok. Ancak Ergin Ataman sadece ihtar ve 5 bin TL ceza aldı. Oysa 2007-08 sezonundaki çalıştırıcımız Ahmet Kandemir sahaya plastik su şişesi attığı için tribüne gönderildi. İtirazlarımızı yapacağız. Bu çifte standardın bitmesini bekliyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor 2014 yılında büyük başarı elde etti...
Sonraki Haber Karşıyaka'da yeni yılda da elektrik kesintileri sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?