ANA SAYFA > SPOR > Bostanlı'nın kızları Kuşadası'nda da yenilmedi...

Bostanlı'nın kızları Kuşadası'nda da yenilmedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'nın kızları Kuşadası'nda da yenilmedi...

Bostanlıspor'un Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonu olan takımının oyuncularının oluşturduğpu Ege Üniversitesi bayan Ragbi takımı Ünilig Bayanlar ragbi Şampiyonası elemelerinde 8 takım arasından yenilmeden birinci olarak finallere kaldı.

Kuşadası Alkoçlar Adakule Oteli'nin futbol sahasında 2 gün süren Ünilig Bayanlar Ragbi Şampiyonası elemelerine tamamı Bostanlıspor'da lisanslı olan oyuncuları ile katılan Ege Üniversitesi, birisi hükmen, 7 maçını da kazanarak yenilmeden final grubuna kaldı. Yine Bostanlıspor'un oyuncularının yer aldığı Celal Bayar Üniversitesi de ilk dört içine girdi ve dörtlü finale yükseldi.
Ege Üniversitesi birinci gün, Hacettepe Üniversitesi'ni 26-0, Trakya Üniversitesi'ni 22-0, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ni 32-5, 2. gün Celal Bayar Üniversitesi'ni 7-0, Anadolu Üniversitesi'ni 27-0 yendi. Adnan Menderes Üniversitesi'ne de hükmen galip geldi.
150 sayı (try) yapıp sadece 5 sayı (1 try) yiyen Ege Üniversitesi finallerde Anadolu Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi ile karşılaşacak. Finallerin tarihi Türkiye Üniversiteler Federasyonu tarafından açıklanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alp Kırşan, KSK'nin eski futbolcusu Ahmet'in voleybolcu kızıyla evleniyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da çocuklara engelsiz park...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?