ANA SAYFA > EĞİTİM > Bosnalı öğrencilerden Necdet Doğanata’ya teşekkür

Bosnalı öğrencilerden Necdet Doğanata’ya teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bosnalı öğrencilerden Necdet Doğanata’ya teşekkür

Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı bursu ile İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim almaya hazırlanan Bosnalı kız öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret etti.

Bosna Savaşı döneminde İzmir Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Necdet Doğanata tarafından temelleri atılan ve bugüne kadar pek çok Bosnalı gence Türkiye’de eğitim olanağı sağlayan Doğanata Eğitim Kurumları – Bosna Hersek dostluk köprüsü, bu kez de 5 öğrencinin İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim almasına olanak sağlıyor. Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı bursu ile İzmir Üniversitesi’nde eğitim alacak olan Bosnalı öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret etti. Üniversiteye kadar aldıkları sağlık eğitimini Tıp Fakültesi’nde sürdürecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten öğrenciler, “İnsanlara faydalı olabilmek için başladığımız sağlık eğitimimizde bizlere destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz” dediler. Medical Park İzmir Hastanesi’ni ziyaret ettiklerini ve olanaklarına hayran kaldıklarını belirten öğrenciler, duayen eğitimci Necdet Doğanata’ya da teşekkür etmeyi unutmadı.

Doğanata Eğitim Kurumları ile Bosna Hersekli öğrenciler arasında her zaman özel bir bağ olduğuna değinen Rektör Erciyeş, zorlu tıp eğitim süresinde öğrencilerin ihtiyaç duyacağı her türlü desteğin İzmir Üniversitesi tarafından verileceğini söyledi. Bosnalı öğrenciler eğitimlerinin ardından Türkiye’ye dönerek hekimlik faaliyetlerini ülkelerinde sürdürecekler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın sağlığı denetim altında
Sonraki Haber Karşıyaka’da yaşlılara özel bayram bakımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?