ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > "Boşluk" sanatla doluyor

"Boşluk" sanatla doluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde ders veren akademisyenlerin eserleri Konak Belediyesi Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Konak Belediyesi’nin destekleriyle açılan sergide, ‘Boşluk’ temalı tasarımlar yer aldı.

Serigrafi, dijital baskı, tipo baskı, tuval üstüne karışık baskı ve üç boyutlu baskı tekniğinin kullanılarak hazırlanan eserlerden oluşan serginin açılışından önce gün boyu grafik tasarım sanatı üzerine çeşitli seminerler de verildi. DEÜ Grafik Tasarımı Anasanat Dalı Başkanı Tuğcan Güler, sergi ve seminerleri gerçekleştirmelerinde kendilerine destek veren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür etti. Güler, “Seminerlerden büyük keyif aldık. Bundan sonra da bu çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. İşbirliğinin devamını dilerim” dedi. DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Halil Yoleri de Konak Belediyesi’nin sanata gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ederek, sergide emeği olan tüm akademisyenleri kutladı. Konak Belediyesi Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi’nde 20 Şubat’a kadar açık kalacak sergide, DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde görevli akademisyenler Tuğcan Güler, Emin Sonad, Engin Doğan, Korkut Öztekin, Öcal Zehir, Koral İlhan, Yakup Öztuna, Emre Duygu, Semih Şişman, Ceren Bulut, Şerife Aslan, Emel Alp Sarı, Fuat Akdenizli, Ziyacan Bayar ve Betül Uslu Özkan’ın eserleri yer alıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel: TRT AKP'nin çiftliği olmuş
Sonraki Haber Dr. Rodoplu: Kalp krizi geçiren hastayı aracınızla hastaneye götürmeyin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?