ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’ya kardeş ziyareti

Bornova’ya kardeş ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’ya kardeş ziyareti

Bornova Belediyesi’nin Bulgaristan’da bulunan kardeş şehirlerinin yetkilileri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya dostluk ziyaretinde bulundu. Killi Belediye Başkanı Şinasi Süleyman, Yenipazar Belediye Başkanı Aydın Osman ve Koşukavak Belediyesi Meclis Başkanı Metin Bayramali’nin gerçekleştirdikleri ziyarete, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’da katıldı.

Bulgaristan’da yaklaşan seçim öncesi İzmir’de yaşayan ve oy kullanacak olan vatandaşlarını görmeye gelen siyasiler Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı da ziyaret etti.  Killi Belediye Başkanı Şinasi Süleyman, Yenipazar Belediye Başkanı Aydın Osman ve Koşukavak Belediyesi Meclis Başkanı Metin Bayramali’nin bulunduğu ziyarete CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’da katıldı.

Bornova’nın kardeş şehir olmasıyla gurur duyduklarını ifade eden konuklar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın yaptığı çalışmaları da taktir ettiklerini belirtti. Başkan Olgun Atila, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bornova olarak İzmir’de göçmen nüfusun yoğun olduğu ilçelerden biriyiz. Bunun için de Bulgaristan’dan gelen kardeş şehirlerimizin temsilcileriyle buluşmak bizi çok mutlu etti” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel: Binali Yıldırım İzmir için bir şanstır, Hayır dersek onu da kurtarmış oluruz
Sonraki Haber Kocaoğlu: Tek amacımız iş ve aş üretmek, vatandaşımızın lokmasını büyütmek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?