ANA SAYFA > İZMİR > Bornova'da hobi kurslarına yoğun ilgi

Bornova'da hobi kurslarına yoğun ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova'da hobi kurslarına yoğun ilgi

Bornova Belediyesi’nin 7’den 70’e tüm vatandaşlar için açtığı hobi ve beceri edindirme kursları yaz döneminde de büyük ilgi görüyor.

Bornova Belediyesi vatandaşların yaz tatillerini değerlendirmeleri için 7 merkezde hobi ve beceri edindirme kursları açtı. Temmuz ayında başlayan bağlama, gitar, piyano, keman, klarnet, çocuk korosu, latin dansları, bale, halk oyunları, zumba, seramik, resim, satranç, el sanatları, takı tasarım, fotoğrafçılık, Türk Sanat Müziği kurslarında eğitimler devam ediyor. Başta çocuklar olmak üzere her yaştan Bornovalı bu kurslarda yaz aylarını değerlendiriyor.

Bornova Belediyesi kış dönemi kursları için de şimdiden hazırlıklara başladı. 20 dalda açılacak kurslar için başvurular 4 Ekim’e kadar yapılabilecek. Kurslar ise 10 Ekim’de başlayacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgi alanlarına göre çeşitli kurslar açtıklarını belirterek, “Yaz kurslarımız çok eğlenceli geçiyor. Tüm hemşehrilerimizi kış kurslarımızdan da yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

Vatandaşlar, 0 232 999 29 29 numaralı Bornova Belediyesi’nin santral numarasını arayarak kurslar hakkında bilgi alabilecekler. Kurs verilen birimlerin dahili numaraları şöyle: Bornova Merkez (Dahili: 5806), Altındağ Kültür Merkezi (Dahili: 3906), Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri (Dahili: 4700), Naldöken Kültür Merkezi (Dahili: 3404), Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi (Dahili 3300-3301). Engelsiz Yaşam Merkezi (Dahili: 5806), Cumhuriyet Evi’nde verilecek kurslar için 0 232 373 41 74 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu:Türkiye Cumhuriyeti, prangalarından arınmış olarak yoluna devam edecektir
Sonraki Haber Karşıyaka'da üç isim daha tamam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?