ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da asfalt atağı

Bornova’da asfalt atağı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da asfalt atağı

Bornova Belediyesi, yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler çalışma planı çerçevesinde ilçedeki 45 mahallede 28 bin ton asfalt döküyor.

Bornova Belediyesi, yaşam standartlarını artırma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle yol ve asfalt çalışmaları büyük bir hızla ilçenin 45 Mahallesi’nde devam ediyor.

Doğanlar, Çamdibi, Atatürk, Işıkkent gibi mahallelerin yanı sıra Kayadibi ve Kavaklıdere gibi eski köy yerleşimlerinde de asfalt ve yol çalışmaları yapılıyor. Belediye ekipleri ayrıca, ihtiyaç olan sokaklarda bordür ve kilit taş döşeme işlerini de sürdürüyor. Yapılan yoğun çalışmalar kapsamında İlçe genelinde 28 bin ton asfalt dökülerek yollar düzenleniyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, daha iyi yaşam koşulları için için gece-gündüz çalıştıklarını vurgulayarak planlanan işlerin zamanından önce tamamlandığını söyledi. Başkan Atila, 2016 asfalt sezonu boyunca serme ve bakım-onarım çalışmalarında şu ana kadar  23 bin 300 metrekare asfalt serme çalışmasını tamamladıklarını ifade etti.

Vatandaşlardan gelen talepleri öncelikli olarak değerlendirdiklerini belirten Başkan Atila, “ Ekiplerimiz tespit ettiği bozuk yolları da çalışma planlarımız dahilinde onarıyoruz. Ayrıca trafik akışını rahatlatmak için yeni yollar açıp var olan yollarda genişletme çalışmaları yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve ‘evimiz’ dediğimiz Bornova’yı örnek kent yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi tutuklandı
Sonraki Haber Sertel: Hakları gasp edilen gençler için ne gibi adımlar atılacak?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?