ANA SAYFA > SPOR > Bıyıklı:''Karşıyaka Stadı'nı 18 ayda tamamlamış olacağız''

Bıyıklı:''Karşıyaka Stadı'nı 18 ayda tamamlamış olacağız''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bıyıklı:''Karşıyaka Stadı'nı 18 ayda tamamlamış olacağız''

Karşıyaka Stat İnşaatı Proje Müdürü ve Şantiye Sorumlusu Mimar Ertan Bıyıklı inşaat çalışmaları hakkında son bilgileri aktardı.

Statik, Mekanik, Elektrik projeleri ve rüzgar testinin tamamlandığını söyleyen Bıyıklı, ''zemin iyleştirme çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Hafta sonları dahil 7 gün çalışıyoruz. 1076 jet Grout'ın (Enjeksiyon) işlemi yapacağız. Bunun 200 tanesi tamamladık. Zemin iyileştirme çalışmalarını, planlarımıza göre 45 gün sonra bitirmiş olacağız" dedi.

70-80 gün içersinde stat içinde yapıların yükseleceğini belirten Mimar, '' İhalede çalışmaların 700 günde tamamlanması gerektiği belirtiliyor. Biz , Karşıyaka Stadı'nı 18 ay içersinde tamamlamış olacağız" diye konuştu.

Boşaltılmamış olan 2 dükkanın çalışmalarını olumsuz etkilediğini söyleyen Bıyıklı, '' Sosyal Tesislerin bulunduğu binaların yapımına, stat İnşaatının %50'sini tamamladığımızda başlıyacağız. Burada yapılacak 2 binanın yapımı, stat inşaatı yanında çok kolay " diyerek sözlerini sonlandırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak'ta sofralar boş kalmıyor
Sonraki Haber Elektronik kartta sorunlar bitmiyor; Yeni ihale yolda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?